Wij hebben verschillende soorten

Baden

Lees hieronder meer over de mogelijkheden

Zwembad

In het zwembad van Wellness Warmond zijn er verschillende innoverende technieken verwerkt. Zo kan men genieten van massagestralen en onderwatermuziek.  Daarnaast wordt gebruik gemaakt van zoutelectrolyse. In plaats van chloor wordt zout toegevoegd aan het zwembad. Dit zout wordt met behulp van een zoutelectrolyse-apparaat omgezet in natuurlijk chloor.

Het voordeel van deze techniek is dat onze gasten geen jeuk, brandende ogen, gevoelige oren en huid krijgen. Daarnaast wordt er een pH gecreëerd die dicht bij de eigen lichaamszuurgraad ligt. Tevens maakt dit systeem het zwembad van Wellness Warmond milieu- en klimaatvriendelijk door een zeer laag energieverbruik en het gebruik van natuurlijk zout in plaats van chemisch chloor.

Dompelbaden

Wellness Warmond beschikt over een scala aan faciliteiten om de lichaamstemperatuur tijdens een saunabezoek te reguleren. Zo kunt u, zowel binnen als buiten, gebruik maken van dompelbaden, is er een koude stortemmer en een koude stortdouche aanwezig. De bedoeling is dat de hoog opgelopen lichaamstemperatuur hiermee wordt teruggebracht. Tijdens dit proces worden de bloedvaten geprikkeld en wordt de bloedsomloop bevorderd, met een heerlijke oppepper als gevolg.

Voetenbad

Bij Wellness Warmond kan er gebruik worden gemaakt van een voetenbad waarbij de temperatuur van het water hoger ligt dan de eigen lichaamstemperatuur. Hierdoor gaan de poriën openstaan zodat de transpiratie wordt bevorderd. Daarnaast is een warm voetenbad een stimulans voor de bloedsomloop en kan het verlichting brengen bij verschillende kwalen zoals rug-, nek- en hoofdpijn. Het warme voetenbad is aan te raden aan het begin van de saunaronde na het douchen.

Whirpools

Voor optimale ontspanning beschikt Wellness Warmond over zowel een binnen- als buitenwhirpool. De verwarmde whirpools zijn voorzien van bubbel- en jetstreamtechniek. U kunt hierdoor tijdens uw saunabezoek in zowel winter als zomer genieten van ultieme luxe.

Translate »